Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: pääministeri vierailee uudelleen ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 25 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Thaimaalainen mies pidätettiin Phuketissa, kun hän oli varastanut kannabista, kannabisruokaa ja käteistä yhteensä 227,000 XNUMX bahtin arvosta.

Kannabis dekriminalisoitiin Thaimaassa vuonna 2022.

2. Phuket toivottaa Kazakstanista tulevat turistit tervetulleiksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Phuket toivottaa Kiinasta tulevat turistit tervetulleeksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

3. Mies pidätettiin kannabisliikkeessä Patongissa. Hänet löydettiin myyvän taikasieniä, jotka on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa.

Häneltä takavarikoitiin erilaisia ​​taikasieniä, jotka oli listattu AA, GT, PED, MMR.

4. Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Phuketiin perjantaina (29th) seurata lentokenttien kehitystä Andamanin maakunnissa ja suuria kuljetushankkeita Phuketissa.

Pääministeri Srettha totesi: "Phuket on malliprovinssi, joka edistää taloutta ainutlaatuisilla tarjonnoillaan. Phuket yhdistää klusteriprovinsseja (Phang Nga ja Krabi).

5. Thaimaan liikenneministeri lupasi saada raitiovaunut kulkemaan Phuketissa. Projekti tulee kuitenkin olemaan käynnissä olevan tienlaajennusprojektin valmistumisen jälkeen, mikä kestää vielä noin 2 vuotta.

Phuket Cityssä on liikenneruuhkia ja käynnissä olevat tienlaajennustyöt, erityisesti valtatiellä 402. Tästä syystä kevytrautatien rakennusprojekti eli raitiovaunu on tällä hetkellä odotustilassa vielä 2 vuotta, jotta tienlaajennustyöt saadaan valmiiksi ensin.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.