Pattayan suurimmat tarinat viime viikolta: Uusi päivämäärä Pattayan jalkapallostadionin projektin valmistumiselle ja paljon muuta

Terveisiä kaikille lukijoillemme ja tukijoillemme!

Olemme koonneet tähän yhteen paikalliset tärkeimmät tarinamme, jotka tapahtuivat alueillamme, Pattayassa ja Chonburissa, viimeisen viikon aikana maanantaista 25. syyskuuta sunnuntaihin 1. lokakuuta 2023.

Tarinat on toimitustiimimme valitsema, ja ne eivät olet missä tahansa tärkeysjärjestyksessä, mutta suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

1. PÄIVITYS: Poliisi pidätti pikavenekuljettajan kohtalokkaassa Koh Larnin törmäyksessä; Kadonnut venäläinen turisti löydettiin kuolleena

Pikavene kiihtyi uima-alueelle Koh Larnin edustalla ja löi kuoliaaksi thaimaalaisen naisen ja hänen venäläisen poikaystävänsä. Epäilty pidätettiin myöhemmin ja häntä syytettiin piittaamattomuudesta, joka aiheutti muiden kuoleman.

PÄIVITYS: Poliisi pidätti pikavenekuljettajan kohtalokkaassa Koh Larnin törmäyksessä; Kadonnut venäläinen turisti löydettiin kuolleena

2. Kaksi kuljettajaa kuoli ja kaksi matkustajaa loukkaantui vakavasti Pattaya Tour -bussi-onnettomuudessa

Poliisin mukaan yhden menehtyneen kuljettajan kerrottiin olleen väsynyt ja nukahtanut ratissa, mikä aiheutti onnettomuuden.

Kaksi kuljettajaa kuoli ja kaksi matkustajaa loukkaantui vakavasti Pattaya Tour -bussi-onnettomuudessa

3. Pattayan Mega Project Football Stadiumin rakentaminen on valmis 820 päivän kuluessa uuden urakoitsijan valinnasta

Uudelle urakoitsijalle määrätään yli 3 miljoonan bahtin päiväsakko, jos hän ei saa projektia valmiiksi määräajassa, pormestari sanoi.

Pattaya aikoo saada päätökseen Mega Project Football Stadiumin rakentamisen 820 päivän kuluessa uuden urakoitsijan valinnasta

4. Pattaya City Gears Up for Bikini Beach Race 2023, rekisteröinti nyt auki

Tapahtuma järjestetään 28. lokakuuta Central Pattayassa Pattaya Beachillä.

Pattaya City Gears Up for Bikini Beach Race 2023, rekisteröinti nyt auki

5. Pattaya kunnioittaa Aasian kisojen purjelautailumitalisteja

Onnittelut!

Pattaya kunnioittaa Aasian kisojen purjelautailumitalisteja

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.