Keskustelut jatkuvat sukellusveneiden moottoreista

KUVA: Thaimaan sukellusveneitä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pitkään jatkunut keskustelu Thaimaan uuden sukellusvenelaivaston moottoreiden valinnasta on edelleen kiihkeän keskustelun kohteena hallitustasolla.

 

Puolustusministeri Sutin Klungsang paljasti, että Thaimaan kuninkaallinen laivasto ei ole vielä toimittanut virallista, laivaston komentajan allekirjoittamaa kirjettä puolustusministeriölle.

 

Kirjeessä pyydetään käyttämään kiinalaisia ​​moottoreita alun perin suunniteltujen saksalaisten moottoreiden tilalle. Ministeri Sutin totesi, että ennen kuin asiakirja on vastaanotettu, asiaa ei oteta hallituksen kokouksen asialistalle, ja lisäsi, että hänen on vielä neuvoteltava pääministerin kanssa asiasta.

 

Samaan aikaan varapääministeri ja ulkoministeri Parnpree Bahiddha-Nukara sanoi, että neuvottelut Saksan viranomaisten kanssa eivät ole edenneet yksityiskohtaisiin neuvotteluihin.

 

Hän selitti, että Saksa arvioi parhaillaan tilannetta ja lisäkeskusteluja tarvitaan. Tämän asian odotetaan olevan myös keskipisteenä pääministerin suunnitellulla vierailulla Kiinan kansantasavallassa ensi kuussa.

Matka tarjoaa arvokkaan tilaisuuden jatkaa keskustelua ja mahdollisesti ratkaista tätä pitkäaikaista ongelmaa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.