Thaimaan kauppaministeri pelastaa joidenkin tärkeimpien tuotteiden hinnat lokakuussa

Kansallinen -

Thaimaan kauppaministeri on luvannut alentaa useiden päivittäisten tuotteiden hintoja lokakuussa 2023 elinkustannusten alentamiseksi.

Ministeri Phumtham Wechayachai sanoi, että hinnanalennus aloitetaan 2. lokakuuta ja se tulee voimaan valtakunnallisesti.

Hän sanoi jo pyytäneensä yhteistyötä toimenpiteen toteuttamiseksi Thaimaan kauppakamarin, Thai Industriesin, Thaimaan pankkiyhdistyksen, Thaimaan laivanomistajien liiton ja Thaimaan vähittäiskauppiaiden liiton kanssa.

Tavoitteena on edelleen alentaa kansalaisten elinkustannuksia hallituksen aiemman sähkölaskujen ja dieselin hinnan alentamisen jälkeen.

Muutto toteutetaan eri menetelmin, kuten valtakunnallisten alennustuotteiden messujen järjestäminen, liikkuvien Sinilippu-myymälöiden lanseeraus, edullisien myyntipisteiden avaaminen sekä tavaratalojen, nykyaikaisten myyntipisteiden, paikallisten markkinoiden ja tuotteiden hintojen alentaminen. lähikaupat, Phumtham sanoi.

Lopulliset tiedot siitä, mitkä tuotteet saavat alennuksen, julkaistaan ​​myös 2. lokakuuta, mutta alustavien raporttien mukaan listalla on noin 20 päivittäistä tuotetta.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/