Thaimaan pääministeri saapuu Phuketiin seuraamaan suuria kuljetusprojekteja

Phuket -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin saapui Phuketiin perjantaina (29th) seurata lentokenttien kehitystä Andamanin maakunnissa ja suuria kuljetushankkeita Phuketissa.

Hallituksen tiedottaja Chai Watcharong kertoi lehdistölle;

Lentokenttien kehitys Andamaanien rannikolla on:

  1. Phuketin kansainvälisen lentoaseman vaiheen 2 laajennuksen kehitysprojekti 5.8 miljardin bahtin budjetilla.
  2. Krabin kansainvälisen lentokentän kehitysprojekti 2.7 miljardin bahtin budjetilla.
  3. Phang Ngan kansainvälisen lentokentän tai Andamanin kansainvälisen lentokentän rakennusprojekti 80 miljardin bahtin budjetilla.

Suurimmat liikenneprojektit ovat:

  1. Erityisiä tienrakennusprojekteja ovat Patongin tunneli 3.98 kilometrissä ja Mueang Mai – Koh Kaew-Kathu Expressway 30.26 kilometriä.
  2. Pääteiden kehittämishankkeet.

Pääministeri Srettha totesi: "Phuket on malliprovinssi, joka edistää taloutta ainutlaatuisilla tarjonnoillaan. Phuket yhdistää klusteriprovinsseja (Phang Nga ja Krabi). Phuketiin matkustavat ovat myös usein suuntaamassa näihin kohteisiin. Phuket on yksi maailman parhaista matkailukaupungeista, jonka ei tule pysähtyä kehittymään ja laajentumaan.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan uusi pääministeri Srettha Thavisin vieraili Phuketissa keskustelemassa Phuketin kansainvälisen lentokentän laajentamisesta ja matkailun kehittämisestä.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin vieraili Bangla Roadilla Patongissa. Syynä vierailulle Phuketissa oli se, että se oli Thavisinin mukaan maan kansainvälisen matkailun tulojen pääportti.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.