Mies pidätettiin Phuketissa matkapuhelimien varastamisesta

Phuket -

29. syyskuuta 2023 Phuketin Wichitin poliisiaseman tutkintaviranomaiset ottivat kiinni Promma Hunthongin, 41-vuotiaan, jota etsittiin Phuketin provinssin tuomioistuimen pidätysmääräyksen perusteella useiden matkapuhelimien varastamisesta.

Phuketin poliisit takavarikoivat Prommalta yhteensä 19 elektronista laitetta, hänen käyttämänsä vaatteet ja moottoripyörän, jolla hän ajoi rikoksen epäiltynä aikana. Varastettujen laitteiden joukossa oli matkapuhelimia, tabletteja ja latureita.

Myöhemmin Promma tunnusti rikkomuksensa, että hän oli todellakin varastanut matkapuhelimia ja myi osan niistä jälkeenpäin. Tämän jälkeen poliisit saattoivat Promman paikalliselle poliisiasemalle jatkamaan oikeudellisia prosesseja.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.