Nainen pidätettiin kelluvien lyhtyjen myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Nainen pidätettiin, kun hänet löydettiin myymästä kelluvia lyhtyjä ilman lupaa Patongin rannalta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiyön jälkeen perjantaina (29th) he pidättivät naisen Patong Beachillä Banglan poliisiaseman takana Thaweewong Roadilla. Häneltä takavarikoitiin kolme kelluvaa lyhtyä.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen kelluvien lyhtyjen myymisestä julkisella kävelytiellä.

Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei paljastanut hänen nimeään ja ikää. Tämä jatkaa sarjaa viimeaikaisia ​​pidätyksiä ja iskuja ilotulitteisiin ja kelluviin lyhtyihin Patongissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.