PÄIVITYS: Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa tänään

Phuket -

Thaimaan pääministerin Srettha Thavisinin on määrä vierailla Phuketissa perjantaina (29th).

Edellinen tarinamme:

Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa jälleen tässä kuussa seuratakseen pääasiassa kuljetusprojekteja.

Nyt päivitykseen:

Klo 12 alkaen hän liittyy kokoukseen keskustellakseen saaren eri asioista. Hän on juuri palannut Kambodžan matkalta, ensimmäiseltä pääministerinä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.