Tuntematon ulkomaalainen turisti loukkaantui riiteltyään ravintolahenkilökunnan kanssa Patongissa

Patong -

Tuntematon naispuolinen ulkomaalainen turisti on loukkaantunut lievästi, kun hänen kerrotaan joutuneen riitaan Bangla Roadin ravintolan työntekijän kanssa.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina varhain aamulla (29th) naispuolisella ulkomaisella turistilla ja ravintolan työntekijällä oli väärinkäsitys julkistamattomasta asiasta. He aloittivat raivokkaan sanallisen riidan, joka kärjistyi tappeluksi. Turisti kaatui maahan ja sai lieviä vammoja.

Ravintolan työntekijä suostui maksamaan turistin sairaanhoidosta. Turisti ei halua ryhtyä oikeustoimiin työntekijää vastaan.

Sovittelun tuloksena riidan yksityiskohdat ja asianosaisten nimet olivat niukkoja, sillä Patongin poliisi ilmoitti, että asia oli ratkaistu, eikä se eskaloituisi enempää laillisesti.

Samanlainen tapaus:

Naispuolinen venäläinen turisti loukkaantui lievästi, kun hänen kerrotaan joutuneen riitaan työntekijän kanssa viihdekeskuksessa Bangla Roadilla Patongissa. Yksityiskohdat ovat kuitenkin rajallisia.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.