Thaimaassa on uusi poliisikenraali

Thaimaa -

Poliisikenraali Torsak Sukvimol on virallisesti nimitetty Thaimaan kuninkaallisen poliisin 14. kenraalikomentajaksi.

Kokous pidettiin keskiviikkona (27th) ja sen puheenjohtajana toimivat pääministeri Srettha Thavisin ja Thaimaan poliisikomissio. He valitsivat virallisesti poliisikenraali Torsak Sukvimolin Thaimaan kuninkaallisen poliisin (RTP) 14. kenraalikomentajaksi.

Kenraali Torsak oli apulaispoliisikomissaari ja on nyt 59-vuotias. Hän hoitaa uutta tehtäväänsä pääkomissaarina vain vuoden, sillä hänen on määrä jäädä eläkkeelle ensi vuonna 60-vuotiaana.

Poliisikenraali Torsak oli yksi neljästä ehdokkaasta, joihin kuului poliisin apulaiskomisario Surachate Hakparn. Kenraali Surachate ei kuitenkaan liittynyt kokoukseen ja otti henkilökohtaisen loman oltuaan useita päiviä uutisissa koskien poliisin ratsiaa omaan asuntoonsa. (Katso alempaa)

Jotkut poliitikot ja nettimiehet ovat pyytäneet pääministeriltä yksityiskohtaista selvitystä siitä, miksi poliisikokemuksella mitattuna vähiten vanhin ehdokas neljästä valittiin Torsakiksi, mutta yhtä ei heti saatu.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme TPN National.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Thaimaan kyberpoliisi ja kommandoyksikkö tekivät etsinnät apulaispoliisipäällikön Polin omistamassa talossa. Kenraali Surachate Hakparn, jota kutsutaan thaimaalaisessa mediassa usein lempinimellään "Big Joke", maanantaiaamuna, syyskuun 25. päivänä, kun he löysivät väitetyn yhteyden hänen ja online-uhkapelirenkaan välillä.

25. syyskuuta 2023 Pol. Kyberrikosten tutkintaviraston (CCIB) komissaari kenraaliluutnantti Voravat Watnakhonbancha teki paljastuksen apulaiskansallisen poliisipäällikön Pol:n asunnossa tehdyn etsinnön jälkeen. Kenraali Surachate Hakparn.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin nimitti riippumattoman tutkintakomitean Pol. Kenraali Surachate, joka tunnetaan myös nimellä "Big Joke", Hakparnin kotietsintä muiden poliisien toimesta.

Apulaispoliisipäällikkö Pol Gen Surachate "Big Joke" Hakparn valitti rikostuomioistuimelle tiistaina 26. syyskuuta ja haki oikeutta koskien poliisin kotietsintää.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/