Venäläinen mies hukkui Phuket Beachillä

Phuket -

Venäläinen mies hukkui ja kaksi muuta venäläistä pelastettiin hukkumasta Thalangin rannalla.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että torstaina (28th) heille ilmoitettiin tapauksesta Bang Tao Beachillä Cherng Talayssa.

He ja Phuket Express saapuivat rannalle löytääkseen kaksi venäläistä, jotka oli pelastettu merestä. Heidät vietiin läheiseen sairaalaan.

Toinen venäläinen, jonka Phuketin turistipoliisi tunnisti myöhemmin avoimesti Abdulganiev Maratiksi, 34, aallot vetivät merelle pelastuksen aikana. Pelastusryhmät vetivät hänet myöhemmin takaisin rannalle, mutta traagisesti hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Rannalla olleet hengenpelastajat kertoivat Phuket Expressille, että kolme venäläistä menivät uimaan ennen kuin he alkoivat taistella voimakkaissa aalloissa. Läheiset laupias samarialaiset pelastivat heistä kaksi, kun taas toinen mies jäi kateeksi. He huusivat apua ennen kuin hengenpelastajat lähtivät vesiskootteriin. Mr. Marat löydettiin myöhemmin kasvot alaspäin merestä 200 metrin päässä rannasta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.