Pääministeri lahjoittaa palkkansa hyväntekeväisyyteen

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Uusi aloite pääministerin kuukausipalkan ja kokouspalkkioiden lahjoittamiseksi erilaisille hyväntekeväisyyssäätiöille on julkistettu. Painopiste on haavoittuvia ihmisiä avustavissa organisaatioissa.

Pääministeri ja valtiovarainministeri Srettha Thavisin korosti, että tämä on henkilökohtainen päätös, joka tehdään verovähennysten jälkeen, eikä sillä ole tarkoitus painostaa muita seuraamaan esimerkkiä.

Lahjoitusten oikeudellisia näkökohtia, erityisesti yli 3,000 XNUMX bahtia, tarkastellaan parhaillaan.

Hallituksen tiedottaja Chai Watcharong totesi, että erikoistunut tiimi laatii kriteerit vastaanottajaorganisaatioiden valinnalle. Ensimmäinen tästä aloitteesta hyötyvä säätiö on Lasten Säätiö, jonka tavoitteena on tarjota lapsille perustarpeita ja hyvinvointia heidän asianmukaisen kehityksensä vuoksi.

Pääministerin ja valtiovarainministerin tehtävien kuukausitulot ovat yhteensä 125,590 75,590 bahtia. Tämä summa jakaantuu 50,000 XNUMX bahtin palkkaan ja XNUMX XNUMX bahtin korvaukseen.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.