Phuketin muutosta alueelliseksi matkailukeskukseksi ehdotetaan

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Liikenneministeriön odotetaan antavan hallitukselle 148 miljardin bahtin ehdotuksen infrastruktuurin parantamiseksi Phuketin maakunnassa. Tähän sisältyy toisen lentokentän rakentaminen alueen matkailun edistämiseksi.

Liikenneministeri Suriya Juangroongruangkit on paljastanut, että ministeriö aikoo ehdottaa seitsemää infrastruktuurihanketta, joiden yhteisarvo on 148 miljardia bahtia maakunnan muuttamiseksi alueelliseksi matkailukeskukseksi. Nämä hankkeet parantavat maa- ja lentoliikennettä sekä vahvistavat kaupungin yleistä investointi-, talous- ja turvallisuuspotentiaalia.

Näihin hankkeisiin kuuluu uusien moottoriteiden rakentaminen, valtateiden lisälaajennukset ja ennen kaikkea toisen lentokentän rakentaminen saarimaakuntaan.

Suriyan mukaan budjetin odotetaan maksettavan tilikauden 2024 aikana, ja osan hankkeista, erityisesti paikallisten ihmisten ja turistien liikennettä helpottavat moottoriteiden parannukset, pitäisi valmistua vuoteen 2026 mennessä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.