Mies pidätettiin taikasienten myynnistä Patong Cannabis Shopissa

Patong -

Mies pidätettiin kannabisliikkeessä Patongissa. Hänet löydettiin myyvän taikasieniä, jotka on listattu laittomaksi luokan 5 huumeiksi Thaimaassa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona (27th) ennen puoltayötä he pidättivät miehen, joka tunnistettiin vain herra Eaknariniksi (poliisi ei ilmoittanut hänen ikänsä) kannabiskaupassa Thaweewong Roadilla.

Häneltä takavarikoitiin erilaisia ​​taikasieniä, jotka oli listattu AA, GT, PED, MMR, yhteensä 20 grammaa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 5 huumeiden (taikasienten) laittomasta hallussapidosta.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.