Mies pidätettiin ilotulitteiden laittomasta myymisestä Patong Beachillä

Patong -

Mies pidätettiin, kun hänet löydettiin myyvän ilotulitteita ja kelluvia lyhtyjä ilman lupaa Patongin rannalta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he olivat pidättäneet miehen Patong Beachillä puolenyön jälkeen (28. syyskuuta).th). Häneltä takavarikoitiin 29 sarjaa erilaisia ​​ilotulitteita ja kelluvia lyhtyjä.

Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen ilotulitteiden luvattomasta myynnistä ja kelluvien lyhtyjen myymisestä julkisella kävelytiellä.

Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei paljastanut hänen nimeään ja ikää.

Samanlainen tarina:

Teini-ikäinen vietiin Patongin poliisiasemalle sen jälkeen, kun hän leikki ilotulituksella Patong Beachillä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.