Amerikkalainen mies pelastettiin hukkumisesta Phuket Beachillä

Phuket -

Amerikkalainen turisti on pelastettu hukkumisesta Karon Beachillä.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille tiistaina (26th), että heille ilmoitettiin Karon Beachin tapauksesta. Pelastuslaitokset saapuivat paikalle etsimään tuntematonta miespuolista amerikkalaista turistia, joka oli jo nostettu ylös vedestä. Amerikkalainen turisti oli edelleen tajuissaan, mutta hänet vietiin silti läheiseen sairaalaan.

Samanlaisia ​​tarinoita:

Kaksi ulkomaalaista turistia on pelastettu, kun heidät löydettiin kamppailemassa vedestä Patong Beachiltä.

Ulkomaalainen turisti, joka on laillistettu lääkäri, pelasti venäläisen turistin hukkumasta Patong Beachillä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.