Thaimaan turistit näkevät kiinalaisten turistien potentiaalisen nousun alustavan viisumivapausohjelman hitaasta alkamisesta huolimatta

Kansallinen -

Thaimaan matkatoimistojen liiton (ATTA) puheenjohtaja Sittiwat Chewaratanaporn totesi, että vaikka alkuperäinen viisumivapaus on voimassa, Thaimaan matkojen varaus ei lisääntynyt entisestään johtuen ennen viisumia varatuista matkoista. vapautusta.

Sittiwat antoi myös näkemyksen, että vuoden 2023 loppuun mennessä ei ole ennustettavissa, saavuttaako kiinalaisten turistien määrä 5 miljoonan kiintiön vai ei, koska heistä 2.8 miljoonaa, sekä viisumihakemuksia että vapautettuja, on vasta tällä hetkellä kirjattu. . Marraskuuhun mennessä kiinalaisten kausiluontoisten matkailijoiden määrä voi kuitenkin lisääntyä, koska Kiinassa on talvi ja suosittuja thaimaalaisia ​​festivaaleja, kuten Loy Krathong -festivaali ja Pattayan suosittu ilotulitusfestivaali.

Marisa Sukosol Nunpakdee, Thai Hotels Associationin (THA) puheenjohtaja, sanoi, että koska Viisumivapaus, Thaimaan alueilla, pääasiassa Bangkokissa, on yhä enemmän varattuja hotelleja yli 10–20 %.

Viime aikoina kiinalaiset turistit ovat valinneet kulttuurimatkailun, jonka keskeinen motivaatio on oppia, löytää, kokea ja kuluttaa konkreettisia ja aineettomia kulttuurikohteita, ja sosiaalinen media vaikuttaa heihin suuresti.

Rouva Marisa ja Kiinan Bangkokin-suurlähetystön suurlähettiläs Han Zhiqiang keskustelivat ulkomaille matkustavien kiinalaisten matkailijoiden arviolta yli 100 miljoonasta vuoden 2023 loppuun mennessä. Viimeisten kahdeksan kuukauden aikana yli 40 miljoonaa kiinalaista turistia on matkustanut matkustanut jo ulkomaille. Jos Thaimaan lentoyhtiöt voisivat nostaa lentojaan vuoden loppuun asti, on mahdollista, että Chinsistä saapuvien thaimaalaisten kiintiö voi olla yli 5 miljoonaa.

Vaikka Thaimaa on vähentänyt dramaattisesti kiinalaisten vierailijoiden vaatimuksia, jotkin Kiinan-pään prosessit ovat edelleen vaikeita Covid-aikakaudella, ja Thaimaan matkailuviranomaiset jatkavat yhteistyötä kiinalaisten kollegojensa kanssa yrittääkseen virtaviivaistaa näitä prosesseja ja tehdä asioista mahdollisimman helppoa. kiinalaisten matkailijoiden saapumiseen Thaimaahan.

Pattaya News teki äskettäin videon, jossa käsiteltiin Kiinan matkailua Thaimaahan perusteellisesti täällä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.