Thaimaan huippupoliisi vaatii tuomioistuimelta oikeutta taloetsintälupien vuoksi

Kansallinen -

Apulaispoliisipäällikkö Pol Gen Surachate "Big Joke" Hakparn valitti rikostuomioistuimelle tiistaina 26. syyskuuta ja haki oikeutta koskien poliisin kotietsintää.

Pol-kenraali Surachate kertoi thaimaalaiselle medialle, että hänen Bangkokissa sijaitsevien asuntojensa etsintälupa oli virheellinen, koska se kätki tuomioistuimelta sen tosiasian, että hän miehitti nämä viisi taloa. Hän valitti myös komentoyksikön väitetystä ylimääräisestä käytöstä yönäkölaseilla päiväsaikaan ja tehokkailla kivääreillä etsintäoperaation aikana, sanoen, että se tahrasi hänen maineensa.

Kyberrikospoliisi teki ratsian Pol Gen Surachaten talot, apulaispoliisin päällikkö, maanantaina, 25. syyskuuta, sen jälkeen, kun oli annettu etsintälupa, jonka mukaan joidenkin asukkaiden väitetään osallistuneen online-uhkapelitoimintaan.

Asukkaat olivat Pol Gen Surachaten alaisia, joista kahdeksan pidätettiin ja vapautettiin myöhemmin takuita vastaan ​​100,000 XNUMX bahtin takauksella. He ja Pol Gen Surachate ovat kiistäneet kaikki syytökset toistaiseksi, ja jälkimmäinen sanoi, että syytös oli yritys huonontaa häntä, koska hän ratkaisi monia merkittäviä tapauksia, joissa oli mukana vaikutusvaltaisia ​​henkilöitä.

"Jos tuomioistuin olisi tiennyt, että ne ovat minun talojani, se olisi toiminut oikeudenmukaisesti, koska en joudu syytteeseen", Pol Gen Surachate sanoi toimittajille oikeudessa.

Hän myös epäili, että jos tuomioistuin olisi tiennyt, että pidätysmääräykset kohdistuivat poliiseihin, se olisi antanut haasteita pidätysmääräysten sijaan. Tämä johtuu siitä, että poliisit ovat valtion virkamiehiä, joiden olinpaikka on selvä, eivätkä he yleensä yrittäisi paeta, hän sanoi.

Pol Gen Surachate paljasti, että etsityt talot eivät olleet edes hänen, vaan hänen isänsä ja hänen lähisukulaisensa, joka on liikemies Udon Thanin maakunnassa.

Hän toisti syyttömyytensä toteamalla, ettei hän ollut mukana uhkapelitoiminnassa. Hän huomautti, että vaikka hänen alaisillaan oli yhteyksiä tällaisiin operaatioihin, se oli heidän henkilökohtainen asia, eikä hänellä ollut mitään tekemistä hänen kanssaan.

Mitä tulee videoon, jossa hän laulaa "Minnien", suuren uhkapelisivuston väitetyn omistajan kanssa, ja joka kiertää Internetissä, Pol Gen Surachate sanoi, ettei hän tuntenut naista. Hän selitti, että he olivat kutsuneet hänet viime vuonna alaistensa juhliin, ja hän lähestyi häntä vain laulun takia.

Pääministeri Srettha Thavisin määräsi äskettäin perustamaan a tiedonhankintakomitea tapauksen tutkimiseen.

Samaan aikaan kokous Thaimaan uuden kansallisen poliisipäällikön nimittämiseksi on siirretty tänään 27. syyskuuta. Polkenraali Roy Ingkhapairoj nimitetään virkaatekeväksi päälliköksi mahdollisesti siihen asti, kunnes rahapelitoiminnan tutkinta on valmis.

Pol Gen Surachate on rooliin neljän ehdokkaan joukossa, vaikka hän kiisti sen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.