Thaimaan pääministeri perustaa komitean tutkimaan thaimaalaisten poliisien kotia vastaan ​​tehtyä ratsastusta

Kansallinen -

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin nimitti riippumattoman tutkintakomitean Pol. Kenraali Surachate, joka tunnetaan myös nimellä "Big Joke", Hakparnin kotietsintä muiden poliisien toimesta.

25. syyskuuta 2023 Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin tiedottaja kenraaliluutnantti Achayon Kraithong paljasti, että Pol. Thaimaan kuninkaallisen poliisin kenraaliluutnantti Damrongsak Kittiprapatt tapasi pääministerin illalla kertoakseen viimeisimmät tiedot poliisikomission 27. syyskuuta klo 1 pidettävästä tulevasta konferenssista. Kansallinen poliisivirasto.

Konferenssissa he keskustelevat eri esityslistan kohdista, mukaan lukien uuden valtakunnallisen poliisipäällikön nimittämisestä.

"Alkuperäisestä raportista tapauksesta, jossa poliisit toteutti etsintämääräyksen Big Joken asunnossa Bangkokissa, pääministeri on asettanut riippumattoman tutkintakomitean tutkimaan tapauksen tosiseikkoja. Valiokunta tulee koostumaan täysin riippumattomista jäsenistä läpinäkyvyyden ja oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi”, Pol sanoi. Kenraaliluutnantti Achayon.

Tutkinnassa selvitetään, oliko etsintä laillinen ja missä olosuhteissa etsintälupa on annettu. Surachate on sanonut, että etsinnällä yritettiin heikentää hänet, eikä hänellä ole yhteyksiä laittomiin online-uhkapelisivustoihin. Hän sanoi myös, että etsintöä ei suoritettu asianmukaisesti oikeudellisen prosessin perusteella, eivätkä poliisit tienneet tarkastavansa hänen kotiaan.

Etsinnän aikana ei löydetty todisteita Hakparnin väärinkäytöksistä.

Tämä artikkeli ilmestyi alun perin sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/