Teini-ikäinen pidätettiin ilotulitteiden pelaamisesta Patong Beachillä

Phuket -

Teini-ikäinen vietiin Patongin poliisiasemalle sen jälkeen, kun hän leikki ilotulituksella Patong Beachillä.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että Patong Beachin hotellioperaattori ilmoitti heille tapauksesta. Rannalla leikittiin ilotulituksella, mikä aiheutti yleistä haittaa.

Poliisi saapui rannalle löytääkseen 14-vuotiaan pojan ilotulituksen kanssa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle. Hänen vanhemmilleen soitettiin ja hänen käytöksensä on tallennettu. Hänen nimensä salattiin ikänsä vuoksi.

Patongin poliisi pyysi yleisöä soittamaan heille numeroon 076-342-769, jos joku näkee ilotulitteita pelattavan Patongin rannalla.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.