Eläkkeellä oleva belgialainen pariskunta löydettiin kuolleena Phuketin kodista

Phuket -

Vanhempi eläkkeellä oleva belgialainen pariskunta löydettiin kuolleena talosta Thalangissa, Phuketissa aamulla 26. syyskuuta 2023 noin kello 8.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että miniä Jongjit, 62, ilmoitti heille, että ulkomaalainen pariskunta löydettiin kuolleena talosta Pa Klokista.

Poliisi saapui taloon löytääkseen miehen ruumiin, joka tunnistettiin vain Mr. Florent, 85. Hän löydettiin roikkumassa kylpyhuoneesta. Rouva Maria, 84, löydettiin kuolleena makuuhuoneen sängyltä peitettynä huovalla. Molemmat olivat Belgian kansalaisia, joilla oli eläkeviisumi. Heidän viisuminsa oli juuri uusittu ja ne olivat voimassa 16. elokuuta astith ensi vuonna 2024.

Hollannin kielellä kirjoitettu kirje löydettiin talosta, vaikka sen sisältöä ei paljastettu lehdistölle. Heidän ruumiinsa vietiin Vachira Phuketin sairaalaan tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi.

Jongjit kertoi Phuketin poliisille, että hän ja hänen miehensä asuivat myös kotona, mutta olivat äskettäin lähteneet päiväksi osallistuakseen hautajaisiin Phang Ngassa ja saapuneet kotiin myöhään 25. syyskuuta. Kotiin saapuessaan hän luuli pariskunnan jo menneen nukkumaan, mutta aamulla, kun he eivät tulleet aamiaiselle, he huolestuivat ja hänen miehensä pääsi huoneeseen liukuvan lasi-ikkunan kautta, koska makuuhuoneen ovi oli lukossa. Silloin he tekivät häiritsevän löydön ja soittivat poliisille.

Thaimaan poliisi ei ole virallisesti julkistanut kuolinsyytä, mutta tutki kolme mahdollista skenaariota, kaksoisitsemurhaa, murhaitsemurhaa tai mahdollista tunkeilijan murhaa. Thalangin poliisipäällikkö eversti Phisit Chuenphet johtaa tutkintaa.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.