Phuket toivottaa kiinalaiset turistit tervetulleiksi viisumivapausjärjestelmään

Phuket -

Phuket toivottaa Kiinasta tulevat turistit tervetulleeksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Maanantaiaamuna (25th) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkailijat ja henkilökunta toivottivat tervetulleeksi 166 turistia, jotka olivat suorassa taistelussa Almatysta Kazakstanista.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin toivotti tervetulleeksi viisumivapausaloitteen alaisen Kiinan avajaislennon maanantaiaamuna 25. syyskuuta.

Nyt päivitykseen:

Maanantaiaamuna (25th) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew ja lentokentän henkilökunta toivottivat matkailijat tervetulleiksi kolmella suoralla lennolla Kiinasta.

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod kertoi Phuket Expressille, että Spring Airlinesin matkustajia oli 158, Hangzhousta suora lento, Air Chinasta 180, Shanghaista suora lento ja Air Chinasta 237 matkustajaa. suora lento Pekingistä.

Kiinalaisia ​​vieraita oli tänä vuonna 2,341,080 17 XNUMX syyskuun XNUMX. päivään astith. Phuket on Kiinan toiseksi suosituin matkakohde Thaimaassa Bangkokin jälkeen. Tämän viisumivapausjärjestelmän arvioidaan tuottavan 257 miljardia bahtia kiinalaisilta tänä vuonna.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.