Thaimaan matkailuviranomainen julkaisee e-kirjan kulttuurimatkailun edistämiseksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) toivottaa tervetulleeksi hengellisen ja kulttuurimatkailun kasvun sponsoroimalla e-kirjaa "Connecting to Spiritual Thailand: A Guide to 60 Powerspots", joka esittelee Thaimaan kiehtovia uskoon ja kulttuuriin liittyviä kohteita.

 

Maailmanlaajuisesti uskoon perustuva matkailu kasvaa, ja sen taloudellisen arvon odotetaan kolminkertaistuvan seuraavan vuosikymmenen aikana. Thaimaassa on lisääntynyt kotimaisten ja aasialaisten matkailijoiden määrä uskoon perustuvaan matkailuun, joka tunnetaan nimellä "Sai Mu Economy". Nämä suuntaukset tunnistaa TAT käyttää uusia viestintävälineitä lisätäkseen Thaimaan vetovoimaa erilaisiin ulkomaisiin matkailijoihin.

 

100-sivuinen e-kirja, jonka ovat kirjoittaneet kokeneet matkakirjailijat englanniksi, tarjoaa katsauksen Thaimaan uskonnollisiin käytäntöihin. Siinä on 60 vähemmän tunnettua hengellistä kohdetta, mukaan lukien kaupungin pylväät, lohikäärmepyhäkköjä, pyhiä luolia ja ainutlaatuisia puita, joita paikalliset arvostavat hengellisestä merkityksestään.

 

Esittelykohteet kattavat Thaimaan Bangkokin pyhäköstä, joka on omistettu voimakkaalle haamu Mae Nak Phrakhanongille, Kham Chanotiin Udon Thanissa, jossa asuu naga-käärmeitä. Niihin kuuluu myös joukkopyhiinvaellus vuoren huipulla sijaitsevalle Buddhan jalanjäljelle Khao Khitchakutissa, Chanthaburissa ja Chiang Rain kosmologiselle kaupunkipilarille.

 

E-kirja korostaa useita sivustoja, mukaan lukien edesmenneelle pop-megastahdelle Pumpuang Duangjanille omistettu pyhäkkö Suphanburissa ja Wat Khao Or, joka tunnetaan brahmanien Phatthalungiin perustamana mustan magian kouluna. Lukijat, erityisesti kansainväliset matkailijat, saavat kattavat tiedot kustakin paikasta, mukaan lukien sen historiallinen konteksti, kulttuurinen merkitys, seremonialliset käytännöt ja vierailijaohjeet.

Kiinnostuneille on ladattavissa ilmainen kopio e-kirjasta "Connecting to Spiritual Thailand: A Guide to 60 Powerspots" http://www.agoda.com/…/spiritual-thailand-e-book-guide… ja www.palotaidesign.com/publishing.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.