Thaimaan Tae Kwon Do Phenom “Tennis” voitti kultamitalin Hangzhoussa

Kansallinen -

25. syyskuuta 2023 Panipak Wongpattanakit, thaimaalainen taekwondo-tähti, voitti dramaattisesti viimeisen kierroksen kiinalaista vastustajaa vastaan ​​Guo Qingia vastaan ​​maalein 2-1: 7-6, 1-2, 12-9 Hangzhou Aasian kisoissa Kiinassa. .

Ottelun jälkeen Panipak, joka tunnetaan lempinimellään "tennis”, huudahti ilon kyyneleet, kun hän sai kultamitalinsa. Tennis ilmaisi tunteensa ja totesi, ettei hän voinut uskoa onnistuneensa voittamaan viimeisen kierroksen, varsinkin kun tulostaulu näytti alun perin virheellistä 0-23:a. Hän oli syvästi järkyttynyt ja masentunut.

KUVA: MATICHON ONLINE

Myöhemmin selvisi, että pisteytysjärjestelmässä oli tekninen ongelma, joka korjattiin thaimaalaisen joukkueen protestin jälkeen. Tilanne palautettiin 0-6, kun peliaikaa oli jäljellä vain 1 minuutti.

KUVA: NAEWNA

Tästä takaiskusta huolimatta thaimaalaisen yleisön, hänen perheensä ja valmentajansa innostuneen tuen ansiosta Tennis oli päättänyt antaa kaikkensa, voitti tai hävisi taistelun. 26-vuotias urheilija oli iloinen voidessaan saavuttaa kultamitalin viimeisissä Aasian kisoissa ennen matkaa vuoden 2024 olympialaisiin.

Vuonna 2021 Tennis voitti Thaimaan ainoan kultamitalin viimeisissä olympialaisissa, kun taas Thaimaa oli syvällä Covid-19-rajoituksissa ja rajojen sulkemisissa. Pattayan ja Phuketin kaltaiset matkailukaupungit suljettiin käytännössä ja kaikki viihdepaikat suljettiin. Hänen voittonsa toi suurta ylpeyttä Thaimaahan, joka oli kaiken kaikkiaan hyvin surullinen jatkuvien rajoitusten ja tulevaisuuden toivon vuoksi.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/