Phuket toivottaa Kazakstanin turistit tervetulleiksi viisumivapausjärjestelmään

Phuket -

Phuket toivottaa Kazakstanista tulevat turistit tervetulleiksi Thaimaan viisumivapausohjelmaan.

Edellinen tarinamme:

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Nyt päivitykseen:

Maanantaiaamuna (25th) Phuketin kansainvälisellä lentokentällä virkailijat ja henkilökunta toivottivat tervetulleeksi 166 turistia, jotka olivat suorassa taistelussa Almatysta Kazakstanista.

Phuketin kansainvälisen lentokentän johtaja Monchai Tanod kertoi Phuket Expressille, että Kazakstanista saapui Phuketiin lähes kaksinkertainen määrä turisteja verrattuna samaan ajanjaksoon ennen Covid-19-pandemiaa.

Phuketiin saapui 56,529 2019 kazakstanilaista vierailijaa vuonna 109,865 ja 2023 XNUMX vuonna XNUMX (viimeisin päivitys syyskuussa). Suurin osa heistä matkusti perheiden kanssa. He haluavat vierailla Phuketissa vuoden lopussa.

Viisumivapausjärjestelmän viiden kuukauden aikana kazakstanilaisia ​​turisteja tulee olemaan arviolta 129,485 49.7, mikä on 7.9 prosenttia enemmän kuin ennen viisumivapausjärjestelmän alkamista. Tämä tuottaa noin 150,000 miljardia bahtia. Kazakstanin turisteja odotetaan olevan tämän vuoden loppuun mennessä yhteensä XNUMX XNUMX.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.