Valtion politiikan on johdettava konkreettisiin toimiin: PM

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Pääministeri on kehottanut valtion virastoja viemään hallituksen politiikkaa kohti konkreettisia toimia.

Pääministeri Srettha Thavisin sanoi, että jokaisen eduskunnalle esitettävän hallituksen politiikan on saatava aikaan konkreettisia tuloksia, erityisesti kiireellisten politiikkojen, joilla puututaan korkeisiin elinkustannuksiin, lisätään viljelijöiden ja pienkauppiaiden tuloja, elvytetään pieniä ja keskisuuria yrityksiä, edistetään matkailua ja puututaan. korruptio ja huumeongelmat.

Pääministeri kehotti valtion virastojen johtajia auttamaan maan vahvan perustan luomisessa ja poistamaan olemassa olevia esteitä, jotka estävät uuden taloudellisen kehityksen.

Hän pyysi heitä edistämään pehmeän vallan omaisuutta, helpottamaan infrastruktuuri-investointeja ja koulutusuudistuksia sekä edistämään osallistavaa toimeentulon parantamista kestävän kehityksen tavoitteiden (SDG) mukaisesti.

Pääministeri sanoi, että hallituksen politiikkaa on toteutettava asianmukaisesti ja tehokkaasti.

Pääministeri ilmaisi tässä yhteydessä arvostuksensa tänä vuonna eläkkeelle jääviä korkeita valtion virkamiehiä kohtaan sanomalla, että he ovat esikuvia virkamiesten nuoremmille sukupolville.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.