Thaimaa sijoittui 10. sijalle Aasian ja Tyynenmeren alueella World Talent Rankingissa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa on saavuttanut 10. sijan Aasian ja Tyynenmeren alueella kansainvälisen johtamiskehitysinstituutin (IMD) vuoden 2023 World Talent Ranking (WTR) mukaan.

IMD:n äskettäin julkaiseman vuoden 2023 WTR-painoksen mukaan Thaimaa on Aasian ja Tyynenmeren alueen (APAC) joukossa 10. ja 45. WTR:ssä arvioiduista 64 maasta. Maa on myös 29. sijalla maailmanlaajuisesti vetovoima-alueella, joka arvioi kykyä houkutella ja pitää kykyjä sekä kansainvälisiltä että kotimaisista markkinoista.

Huolimatta COVID-19-pandemian pitkäaikaisista vaikutuksista, joilla on ratkaiseva rooli lahjakkuuksien kilpailukyvyssä, Sveitsi on säilyttänyt kärkipaikkansa 2023 WTR:ssä, jota seuraavat Luxemburg ja Islanti. Samaan aikaan Singapore on ainoa Aasian maa kymmenen parhaan joukossa ja sijoittuu kahdeksanneksi.

Vuoden 2023 painos tutki 64 taloutta kvantifioimalla 31 kriteeriä, jotka sisältävät sekä kovia tietoja että johtajien kyselyvastauksia, mikä kuvastaa kunkin talouden globaalia lahjakkuuden kilpailukykyä. Jokainen kriteeri järjestettiin sitten kolmeen tekijään: Investoinnit ja kehitys, jossa otetaan huomioon kotimaiset resurssit, jotka on sidottu kotimaisten lahjakkuuksien kehittämiseen; Appeal, joka arvioi kykyä houkutella ja pitää kykyjä sekä kansainvälisiltä että kotimaisilta markkinoilta; ja Readiness, joka ilmaisee osaamisjoukossa käytettävissä olevien taitojen ja pätevyyden laadun.

Tutkimus osoittaa, että useimmat alueet eivät ole kyenneet palaamaan pandemiaa edeltävälle lahjakkuuden kilpailukyvylle. Se osoittaa myös, että talouksien muuttuessa palvelukeskeisemmiksi, työntekijöiden fyysistä läsnäoloa työnantajien maassa ei enää tarvita.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.