Thaimaan poliisi etsii apulaispoliisin päällikön Surachate Hakparnin taloa etsintälupien jälkeen väitetyn online-uhkapelirenkaan ympäriltä

Kansallinen -

Thaimaan kyberpoliisi ja kommandoyksikkö tekivät etsinnät apulaispoliisipäällikön Polin omistamassa talossa. Kenraali Surachate Hakparn, jota kutsutaan thaimaalaisessa mediassa usein lempinimellään "Big Joke", maanantaiaamuna, syyskuun 25. päivänä, kun he löysivät väitetyn yhteyden hänen ja online-uhkapelirenkaan välillä.

Mitään ei kuitenkaan löytynyt etsinnässä ja Pol. Kenraali Surachate kiisti kaikki syytökset ja syytökset.

Pol esti lyhyesti etsintäviranomaisia. Kenraali Surachate talonsa etuportilla osoitteessa Soi Vibhavadi 60, poliisiklubin takana Bangkokissa, jonka aikana Pol. Kenraali Surachate kysyi, kuinka etsintälupa myönnettiin ja pyysi upseereita palaamaan.

Pol. Kenraali Surachate oli edelleen makuuvaatteissaan vastakohtauksen aikana. Lopulta hän kuitenkin antoi poliisien tehdä kotietsinnän keskusteltuaan tilanteesta Polin kanssa. Kenraaliluutnantti Worawat Watnakhonbancha, Cyber ​​Crime Investigation Bureaun (CCIB) päällikkö. Myöhemmin hän selitti, että syy, miksi hän alun perin kieltäytyi kotietsinnästä, oli se, että komentaja oli paikalla vasta Pol. Kenraaliluutnantti Worawat saapui.

Raporttien mukaan Pol. Kenraali Surachate ja hänen tiiminsä ovat parhaillaan tutkinnan alla epäiltynä lahjonnasta. On raportoitu, että hänen ja muiden virkailijoiden väitetään etsineen yli 140 miljoonan bahtin arvosta lahjusta laittomasta online-uhkapelitoiminnasta.

On raportoitu, että 30 poliisia liittyi Pol. Kenraali Surachatea uhkaa pidätysmääräys, kun taas 11 muuta upseeria ja siviiliä on jo pidätetty. Poliisi etsii 30 paikkaa kuudessa Thaimaan maakunnassa, joiden epäillään liittyvän laittomaan operaatioon.

Aluksi Pol. Kenraali Surachate ilmoitti, ettei hän ole sekaantunut väitettyyn lahjontaan tai laittomaan uhkapeliin ja on täysin valmis yhteistyöhön tutkinnan kanssa. Hän korosti myös, että hänen mielestään etsintälupa ei liity spekulaatioihin hänen olevan ehdokkaana valtakunnallisen poliisipäällikön virkaan. Hän vahvisti, että hän ei ole huomioinut roolia.

Pol:sta ei löytynyt laittomia esineitä tai mitään yhteyttä pelirenkaaseen. Kenraali Surachaten talo raporttien mukaan. Surachate on kiistatta Thaimaan tunnetuin poliisi, joka tunnetaan poliisin korruption torjumisesta ja on sen seurauksena ansainnut lukuisia vihollisia ajan mittaan.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.