Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: Phuketin kasvissyöjien festivaalin päivämäärät ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 18 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Chalongista, Mueang Phuketista, on löydetty noin 100,000 XNUMX kiloa jätettä.

Chalongin kunta on sijoittanut kyltin, joka kieltää jätteiden kaatamisen.

2. Kolme kiinalaista miestä on pidätetty Thalangissa 168 päivän oleskelun ylittämisestä.

Löydettiin kolme kiinalaista miestä, jotka tunnistettiin vain ikänsä perusteella: 34-vuotiaat, 29-vuotiaat ja 55-vuotiaat. Heidän todettiin olleen 168 päivää laillisen viisuminsa ylittymistä Thaimaassa oleskelua varten.

3. Venäläinen mies on palannut kotiin oltuaan Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 14 päivää.

Viime vuonna saman miehen kerrottiin myöhästyneen toisesta lennosta ja henkilökunnan avustuksella hän viipyi lentokentällä lyhyemmän ajan kuin nykyinen ongelmansa, kunnes palasi kotiin.

4. Rankkasade Patongissa on aiheuttanut suuria tulvia.

Voimakas sade aiheutti tulvia monilla Patongin kaupungin teillä, kuten Soi Na Nailla, Sai Kor Roadilla ja Pracha Nukroh Roadilla. Sade on jatkunut tällä viikolla.

5. Vuotuisen Phuketin kasvissyöjäfestivaalin päivämäärät asetettiin, ja ne järjestetään yhdeksän päivän ajan 15. lokakuuta - 23. lokakuuta 2023, ja niihin sisältyy monia rituaaleja, jäähyväisrituaaleja ja katukulkueita.

Valmistaudu! Yksi Thaimaan rakastetuimmista festivaaleista on tulossa pian!

6. Sveitsiläinen mies on julistettu kuolleeksi, kun hän hyppäsi Phuketin kansainvälisen lentokentän pysäköintihallirakennuksesta.

Tämä oli kolmas vastaava tapaus vuoden sisällä.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.