Phuketin mies pidätettiin yli 227,000 XNUMX bahtin kannabiksen ja käteisen varastamisesta

Chalong -

Thaimaalainen mies pidätettiin Phuketissa, kun hän oli varastanut kannabista, syötävää kannabista ja käteistä yhteensä 227,000 bahtia.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (24th) he pidättivät Duangwan Sawangjitin, 42, Ubon Ratchathanista. Hänet pidätettiin mökissä Soi Wassanassa Rawaissa.

Häneltä takavarikoitiin kannabista, kannabiskeksejä, kannabiskeksejä ja käteistä, yhteensä noin 227,000 6000 bahtia eli yli XNUMX XNUMX USD. Duangwan vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen varkaudesta.

Phuket Express huomauttaa, että Chalongin poliisi ei maininnut, mistä Duangwan varasti tavarat. Kannabis dekriminalisoitiin Thaimaassa vuonna 2022. mutta uusi hallitus on vannonut lopettavansa virkistyskäytön huolimatta siitä, että tuhansia kannabiskauppoja on nyt avoinna ympäri maata, monet turistialueilla, kuten Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja on työskennellyt Pattaya Newsin kanssa viisi vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen käännöksiä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjoittajien välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.