Kuusi voimatankoa kaatui Karonissa rankkasateen aikana, useat kuljettajat pakenivat niukasti vammoilta

Karon-

Kuusi sähköpylvästä kaatui rankkasateessa Karonissa ja ulkomaalainen moottoripyöräilijä ja tila-auton kuljettaja ovat selvinneet niukasti vakavilta vammoilta.

Edellinen tarinamme:

Rankkasade Patongissa on aiheuttanut suuria tulvia.

Päivityksemme:

Perjantai-iltana (22nd) rankkasade aiheutti maanvyörymän Karon-Patong-tien varrella Karonissa. Kuusi sähköpylvästä kaadettiin ja tukkivat tien.

Tapahtuma-aikana ajaneet tila-auton kuljettaja ja moottoripyöräilijä vaurioituivat ajoneuvoonsa, mutta välttyivät niukasti henkilövahingoilta.

Lauantaina (1.) kello 00 kuusi sähköpylvästä poistettiin tieltä ennen kuin liikenne avattiin uudelleen. Lähialueella oli töiden aikana pitkä sähkökatkos.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.