Thaimaan pääministeri avaa rajoja ja tehostaa taloutta

Kansallinen – 22. syyskuuta 2023 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin ja valtiovarainministeri tapasivat tärkeitä linjauksia Thaimaan maajoukkueelle Yhdysvalloissa New Yorkin St. Regis -hotellissa.

Srettha tervehti ja pakotti nykyisen hallituksen työfilosofian, jonka mukaan hän haluaa tunnustaa maan etenevän oikeusvaltioperiaatteen mukaisesti.
Uuden hallituksen päätehtävänä on avata rajoja, jotka tukevat usean maanosan yrityksiä. Thaimaan maajoukkue työskentelee ennakoivasti kahden- ja monenvälisissä ponnisteluissa BKT:n lisäämiseksi.

Ulkoministeriöllä on keskeinen rooli kansainvälisten investointien kasvattamisessa. Parantaa kansantaloutta, Thaimaan hallitus käynnistää uusia toimenpiteitä sähkölaskujen ja kaasun hintojen alentamiseksi äskettäisen hallituskokouksen jälkeen. Srettha tunnusti maakuntien tarpeet vierailemalla maaseudulla ja paikallisilla kuuntelemassa heidän ongelmiaan. "Ymmärsimme, mitä ihmiset tarvitsevat, ja käynnistämme kampanjoita heidän auttamiseksi mahdollisimman pian", sanoi Srettha.

Maatalouspolitiikka keskittyy ensisijaisesti suurten yritysten ja paikallisten maanviljelijöiden välisiin kumppaneihin tuotantomäärien mahdollistamiseksi. Tänä vuonna El Niñon osalta istutusten pitäisi vaatia vähäistä vedenkäyttöä ja niitä tarvitaan globaaleilla markkinoilla.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.