Sveitsiläinen mies kuoli hypättyään Phuketin lentokentän pysäköintialueelta

Phuket -

Sveitsiläinen mies on julistettu kuolleeksi, kun hän hyppäsi Phuketin kansainvälisen lentokentän pysäköintihallirakennuksesta.

Sakoon poliisi sai ilmoituksen tapauksesta perjantai-iltana (22nd) klo 7. Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle.

Kansainvälisen bussipysäköinnin maalta pelastusryhmät löysivät 53-vuotiaan sveitsiläisen miehen. Hän vuoti runsaasti verta ja hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänet valitettavasti todettiin kuolleeksi. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.)

Sveitsiläisen miehen kerrotaan hypänneen kansainvälisen terminaalin yhteyskäytävän kolmannesta kerroksesta. Sakoon poliisi jatkaa tutkintaa ja tarkistaa lähistöllä olevat CCTV-kuvat.

TPN Media esittää surunvalittelunsa uhrin ystäville ja omaisille.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Samanlaisia ​​tapauksia:

35-vuotias amerikkalainen mies, joka tunnetaan vain etunimestään Jason, kuoli hyppättyään Phuketin kansainvälisen lentokentän kolmannesta kerroksesta ja kärsi masennuksesta ja taloudellisista ongelmista.

50-vuotias australialainen mies kuoli pudotessaan Phuketin kansainvälisen lentokentän pysäköintirakennuksen kuudennesta kerroksesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.