Koh Kradan avataan uudelleen lokakuussa pitkän sulkemisen jälkeen

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) – Saatuaan arvostetun maailman parhaan rannan tittelin World Beach Guide -oppaalta aiemmin tänä vuonna, Koh Kradan valmistautuu nyt toivottamaan vierailijat jälleen tervetulleiksi, kun se avaa rantansa uudelleen 1. lokakuuta. Saarelle pääsee ensi vuoden toukokuun 31. päivään asti.

Tämä kaksi kilometriä pitkä paratiisi sijaitsee Hat Chao Main kansallispuistossa Trangin maakunnassa, ja siellä on hienoa valkoista hiekkaa, kristallinkirkkaat vedet ja eloisaa meren elämää. Neljän kuukauden kausittaisen sulkemisen jälkeen saari on valmis ottamaan vastaan ​​matkailijat, jotka etsivät luonnon kauneutta ja rauhaa.

Koh Kradanin tunnustus on ansaittu sen koskemattoman ympäristön ansiosta. Sen taivaansiniset vedet sopivat täydellisesti uimiseen ja vesiurheiluun tarjoten kiehtovat näkymät koralliriuttoihin ja trooppisiin kaloihin. Sulkemisen aikana suojelutoimet asetettiin etusijalle saaren herkän ekosysteemin suojelemiseksi.

Vierailijat voivat odottaa monenlaisia ​​aktiviteetteja, kuten snorklausta, sukellusta, melontaa ja puhdasta rentoutumista. Tarjolla olevat majoitusvaihtoehdot kattavat monenlaisia ​​budjetteja. Saaren avaamisen myötä matkustajat eri puolilta maailmaa voivat jälleen uppoutua sen luonnon kauneuteen ja ajattomaan viehätysvoimaan, mikä vahvistaa sen asemaa luonnon- ja rannan ystävien huippukohteena.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.