Voimakas sade aiheuttaa suuria tulvia Patongissa – VIDEOT/KUVAT

Patong -

Rankkasade Patongissa on aiheuttanut suuria tulvia.

Rankkasade iski perjantai-iltapäivänä (22nd) noin kolme tuntia ja aiheutti tulvia monilla Patongin kaupungin teillä, kuten Soi Na Naissa, Sai Kor Roadissa ja Pracha Nukroh Roadissa.

Liikennepoliisi ja lainvalvontaviranomaiset auttoivat ohjaamaan autoilijoita liikenteeseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.