Thaimaan matkailun elvyttäminen turvavyöhykkeillä

LEHDISTÖTIEDOTE:

BANGKOK (NNT) - Pyrkiessään elvyttämään matkailua ja saamaan sen takaisin raiteilleen, missä se oli ennen pandemiaa, matkailuministeriö on käynnistänyt aloitteen, joka keskittyy turvallisten vyöhykkeiden kehittämiseen turisteille kaikkialla Thaimaassa. Hallitus pyrkii houkuttelemaan 40 miljoonaa ulkomaalaista kävijää vuoden 2024 loppuun mennessä ja tavoittelee yli 3 biljoonaa bahtia.

Matkailuministeriön pääjohtaja Jaturon Phakdeewanit totesi, että tämä on COVID-19-epidemian aikana aloitetun turvallisten matkailuvyöhykkeiden kehittämiseen tähtäävän ponnistelun kolmas vaihe. Hanke on linjassa kansallisen strategian kanssa ja noudattaa "KEEP IT SAFE AND SOUND 5E of Safety Zone" -konseptia keskittyen kestävään matkailuun ja yhteisön osallistumiseen.

Tälle vuodelle on otettu käyttöön viisi uutta turvallisen matkailun vyöhykettä, joista jokainen vastaa erityistarpeisiin ja -ympäristöihin. Näitä ovat ympäristöystävälliset vyöhykkeet Wang Nam Khiaon alueella Nakhon Ratchasiman maakunnassa; maailmanlaajuiset tapahtumavalmiit tilat Mueangin piirikunnassa Udon Thanin maakunnassa; pelastusalueet merimatkailijoille Trangin maakunnassa; uskoon perustuvat turvalliset reitit Sathing Phran piirissä, Songkhlan maakunnassa; ja yhteisöpohjaiset vyöhykkeet Damnoen Saduakin kelluvilla markkinoilla, Ratchaburin maakunnassa.

Matkailuministeriö jatkaa näiden turvavyöhykkeiden laajentamista tavoitteenaan herättää matkailijoiden luottamusta ja vahvistaa samalla Thaimaan kilpailuetua globaaleilla matkailumarkkinoilla. Tämän toimenpiteen odotetaan paitsi vahvistavan paikallista taloutta, myös myötävaikuttavan oikeudenmukaisempaan tulonjakoon ja vähentävän kotimaisia ​​eroja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.