Lentoturvallisuuden painopolitiikka Bangkok Airways toteuttaa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Bangkok Airways on ilmoittanut ottavansa käyttöön uuden käytännön, joka edellyttää kaikkien matkustajien punnitsemista ennen lennolle nousua. Tämä 31. asti voimassa ollut toimenpide otettiin käyttöön lentoturvallisuuden varmistamiseksi Kansainvälisen siviili-ilmailujärjestön (ICAO) asettamien standarditoimenpiteiden mukaisesti.

Lentoyhtiön julkaisemassa virallisessa lausunnossa Bangkok Airways korosti sitoutumistaan ​​kansainvälisten lentoturvallisuuspöytäkirjojen noudattamiseen. Tämän aloitteen ensisijaisena tarkoituksena on laskea tarkasti lentokoneen lentoonlähtöpaino, joka on ratkaiseva tekijä jokaisen lennon turvallisuuden varmistamisessa.

Punnitus tapahtuu lähtöportilla juuri ennen matkustajien nousemista lennolle, ja lentoyhtiö on pyytänyt kaikilta matkustajilta yhteistyötä. Se on myös vakuuttanut matkustajille, että punnitusprosessin aikana kerättyjä tietoja käsitellään luottamuksellisina.

Muutos noudattaa samanlaista toimenpidettä, jonka muut kansainväliset lentoyhtiöt, kuten Korean Air ja Air New Zealand, ovat jo toteuttaneet, ja samalla tavoitteena on parantaa lentoturvallisuutta.

Bangkok Airways, hyvämaineinen lentoyhtiö, jolla on monipuolinen reittilentoverkosto, yhdistää matkustajat useisiin kohteisiin Thaimaassa, Kambodžassa, Hongkongissa, Laosissa, Malediiveilla, Myanmarissa, Singaporessa ja Vietnamissa.

Matkustajia, jotka suunnittelevat matkustamista Bangkok Airwaysin kanssa, kehotetaan saapumaan lähtöportille riittävästi aikaa mukautuakseen uuteen punnitusmenettelyyn. Heitä kehotetaan myös vierailemaan Bangkok Airwaysin virallisella verkkosivustolla tai ottamaan yhteyttä lentoyhtiön asiakaspalveluun saadaksesi lisätietoja ja päivityksiä tästä uudesta käytännöstä.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.