Kolme oleskeluajan ylittävää kiinalaista pidätettiin Phuketissa

Phuket -

Kolme kiinalaista on pidätetty Thalangissa 168 päivän oleskelun ylittämisestä.

Phuket Immigration kertoi The Phuket Expressille, että he tarkastivat alueen Soi Mai Khao 6:ssa Mai Khaon osa-alueella huolestuneen kansalaisen tekemän ilmoituksen perusteella.

Löydettiin kolme kiinalaista, jotka tunnistettiin vain ikänsä perusteella: 34-vuotiaat, 29-vuotiaat ja 55-vuotiaat. Heidän todettiin olleen 168 päivää laillisen viisumin oleskeluajan ylittävän oleskelun Thaimaassa.

Heidät vietiin Tha Chat Chain poliisiasemalle, jossa heitä syytetään oleskeluajan ylittämisestä ja heidän kustannuksellaan karkottamista Kiinaan.

Samanlainen artikkeli:

Algerialainen mies pidätettiin Chalongin poliisiaseman lähellä 193 päivän oleskelun ylittymisestä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.