Thaimaan yksityinen yrityssektori tukee uuden hallituksen politiikkaa

Kansallinen – Supalai Company Limitedin pääjohtaja Prateep Tangmatitham tukee Thaimaan uuden hallituksen viisumivapaussuunnitelmaa Kiinalle ja Kazakstanille, 10,000 XNUMX bahtin digitaalisia lompakoita ja talouskasvua edistävää vähimmäispalkan korotuspolitiikkaa. Kiinteistöalan toimenpiteet eivät kuitenkaan ole tällä hetkellä tarpeellisia, hän sanoi.

19. syyskuuta 2023 Prateep totesi, että Thaimaan uuden hallituksen selkeästi selitettyjen politiikkojen jälkeen hän uskoo sen parantavan vähitellen yleistä taloutta. Paranemisvauhti riippuu siitä, mitä politiikkaa toteutetaan. Hallituksen erilaisia ​​aloitteita, mm vähentää sähkö- ja energialaskuja helpottaa yleisön taakkaa ja ilmaisten viisumien tarjoaminen kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille matkailun edistämiseksi, ovat myönteisiä askeleita, jotka voivat lisätä sijoittajien luottamusta Prateep uskoo.

Mitä tulee viisumivapauteen, jos se tuottaa myönteisiä tuloksia, se voidaan tulevaisuudessa laajentaa muihin maihin Prateep uskoo. Mitä tulee talouden elvyttämiseen tähtäävään 10,000 XNUMX bahtin digitaaliseen lompakkopolitiikkaan, sen vaikutus saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin se tulee näkyviin.Prateep keskusteli myös huolesta maailmantalouden tilanteesta neljännellä vuosineljänneksellä.

Maailmantalous on edelleen epävarma erityisesti Venäjän ja Ukrainan välisen konfliktin vuoksi. Hän mainitsi myös, että korot eivät todennäköisesti nouse enää lähitulevaisuudessa ja toivoo, että vuoden 2024 alkuun mennessä inflaatio tasaantuu ja korot laskevat.

Hänen mielestään Thaimaan uuden hallituksen tulisi keskittyä yleisen talouden parantamiseen yksittäisten kiinteistötoimien sijaan. Hän uskoo, että vahva talous johtaa parempiin olosuhteisiin kiinteistöalalle, kun vahva talous lisää ostovoimaa.

Vähimmäispalkan korotuksesta 400 bahtiin vuonna 2024 hän ehdotti, että sen vaikutus kiinteistöalaan jää todennäköisesti vaatimattomaksi, koska monet yritykset maksoivat jo minimipalkkaa korkeampia palkkoja. Asuntojen hintoihin saattaa vaikuttaa jonkin verran, mutta sen ei odoteta olevan merkittävää, sillä asuntojen hintoihin vaikuttavat työvoimakustannusten lisäksi monet muut tekijät.

Lopuksi, herra Prateep keskusteltiin veronkeräyspolitiikan mahdollisista vaikutuksista ulkomailla tuloja verolain 40 §:n mukaisiin tuloihin.. Hän ehdotti, että vaikka se ei ehkä lisää merkittävästi valtion tuloja, se voisi johtaa siihen, että yksityishenkilöt pitävät varansa ulkomailla sen sijaan, että he tuovat ne takaisin Thaimaahan. Lisäksi se saattaa estää ulkomaisia ​​investointeja.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.