Thaimaan pääministeri Yhdysvalloissa YK:n yleiskokouksessa

MEILLE

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin yhdessä valtiovarainministerin ja muiden hallituksen virkamiesten kanssa saapui JFK:n kansainväliselle lentokentälle New Yorkiin 19. syyskuuta. He osallistuvat YK:n 78. yleiskokoukseen, joka järjestetään 18.-24. syyskuuta.

Pääministeri Sretthan tehtävän päätavoitteena on edistää kansainvälistä yhteistyötä kansallisten johtajien ja vaikutusvaltaisten henkilöiden välillä kahden- ja monenvälisissä puitteissa. Tervetulopuheenvuorot keskittyvät teemaan "Yhteisen tulevaisuutemme kumppanuuden edistäminen: useiden sidosryhmien välisten kumppanuuksien parantaminen ASEANin kestävän kehityksen tavoitteiden nopeuttamiseksi". Thaimaa, talouskomissio ja UNESCAP isännöivät yhdessä Climate Ambition Summit -kokouksen.

Maailmanlaajuisia kehitysaloitteita (GDI) ja yhteistyön tuloksia käsittelevässä korkean tason kokouksessa Thaimaa korostaa ponnistelujaan kansainvälisen ympäristökriisin ja ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Lisäksi keskustellaan Thaimaan kansainvälistä kauppaa ja investointeja tukevasta politiikasta sekä pyrkimyksistä rakentaa luottamusta monikansallisiin yrityksiin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.