Patongin kuljettaja päätyy jumissa mereen Patong Beachillä - VIDEO

Patong -

Pakettiauto juuttui veteen Patong Beachillä, kun kuljettajan oletettiin yrittäneen saada merivettä kala- ja äyriäisruokien säilyttämiseen.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta Patong Beachillä, hotellia vastapäätä, eräänä iltana aiemmin tällä viikolla. He saapuivat paikalle löytääkseen lava-auton puoliksi vedestä.

Tuntematon kuljettaja ja kaksi työntekijää yrittivät pelastaa merivettä käyttämällä neljää ämpäriä, jotka olivat lava-auton sisällä. He aikoivat käyttää merivettä pitääkseen mereneläviä elävinä ja tuoreina ravintolassa.

Kun lava-auto peruutti rannalta, merivesi kuitenkin nousi normaalia nopeammin. Merivettä vuoti lava-autoon ja he kutsuivat apua. Kuorma-auto vedettiin takaisin rantaan.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tuntematon kuljettaja ei ollut humalassa, henkilövahinkoja ei raportoitu, mutta lava-auto vaurioitui merivedestä. Phuket Express huomautti, että Patongin poliisi ei maininnut, nostetaanko kuljettajaa vastaan ​​syytteitä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.