Thaimaan hallitus leikkaa sähkölaskuja syyskuusta joulukuuhun 2023

Kansallinen – Uudet sähkölaskut, joilla ei ole alennusta, ovat tällä hetkellä poistuneet yli 8 miljoonalta kotitaloudelta tänään, 20. syyskuuta 2023, mikä aiheuttaa huolta Thaimaan sosiaalisessa mediassa, mutta Thaimaan hallitus vakuuttaa yleisölle, että he alentavat laskuja ensi kuussa, lokakuussa. 2023, niille, jotka ovat jo maksaneet.

Pääministeri Srettha Thavisinin toimiston tiedottaja Chai Watcharong käsitteli viimeisimmän laskutuskauden alennustamattomia sähkölaskuja. huolimatta hallituksen päätöksestä alentaa sähkölaskuja 3.99 bahtiin yksikköä kohti syys-joulukuussa 2023.

Mr. Chai selitti, että maakunnan sähköviranomainen (PEA) oli laatinut ja tulostanut syyskuun sähkölaskuja 30 %:lle Thaimaasta eli noin 8 miljoonalle kotitaloudelle ennen päätöslauselman julkistamista. Tästä syystä niille kuluttajille, jotka eivät ole maksaneet sähkölaskua, PEA päivittää uuden alennetun summan, kun maksu on suoritettu.

Syyskuun sähkölaskun jo maksaneiden osalta PEA alentaa summaa ensi kuussa, Chai sanoi.
Selvityksen mukaan tällä hetkellä sähkönkuluttajien määräksi arvioidaan 22 miljoonaa PEA-huollon piirissä olevaa kotitaloutta. Samaan aikaan Metropolitan Electricity Authority (MEA) hoitaa suurimman osan sähkönkulutuksesta sähkölaskuissa kuukausittain.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.