Kolme ihmistä loukkaantui moottoripyörän sivuvaunun törmättyä sedanin Phuketin päätiellä

Phuket -

Three people have been injured after a motorbike sidecar collided with a sedan on the Bypass Road in Mueang Phuket.

Emergency responders were notified of the accident on Tuesday (September 19th) on the Bypass Road (Chalerm Phrakiet Rama 9 Road) northbound lane in Koh Kaew.

First responders and The Phuket Express arrived at the scene to find the damaged sedan on the road. On the roadside they found the overturned motorbike sidecar (Called a Saleng in the Thai language).

Three unidentified people had sustained injuries and they were taken to a nearby hospital. The cause of the accident is still being investigated by the Phuket City Police for possible further legal action.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.