Thaimaan ilmainen viisumijärjestelmä kiinalaisille ja kazakstanilaisille turisteille tulee viralliseksi

Kansallinen -

Thaimaan hallituksen kiinalaisia ​​ja kazakstanilaisia ​​turisteja koskeva ilmainen viisumipolitiikka on hyväksytty Royal Gazette -lehdessä ja julkaistu tiistaina 19. syyskuuta.

Käytäntö, joka tulee voimaan 25.–29, koskee vierailijoita Kiinasta ja Kazakstanista, kuten Royal Gazette ilmoitti.

Mainituista maista tulevat turistit vapautetaan leimaamisesta ja saavat oleskella Thaimaan kuningaskunnassa enintään XNUMX päivän ajan erikoistapauksessa.

Tiedotteessa täsmennetään, että kansainvälisten matkailijoiden houkutteleminen Thaimaahan on välttämätöntä COVID-19-pandemian matkailualalle aiheuttamien vaikutusten vuoksi talouden elvyttämiseksi sekä paikallisella että kansallisella tasolla.

Siitä huolimatta järjestelmä ei ehkä ole helppo korjaus, kuten olemme aiemmin raportoineet yksityiskohtaisesti tätä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.