Kaksikymmentä pelaajaa pidätettiin Gambling Denissä Phuket Townissa

Phuket -

Mueang Phuketin alueella pidätettiin XNUMX pelaajaa rahapeliluolassa.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he tekivät maanantai-iltana (syyskuun 18. päivänä) ratsian uhkapelipesään vuokrahuoneessa Soi Rong Lekissä Anuphas Phuket Karn Roadilla Talad Yain osapiirissä.

Kaksikymmentä tuntematonta pelaajaa löydettiin pelaamasta pelikorttia. Heidät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen laittomasta uhkapelaamisesta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.