70–80 %:n mahdollisuus kaatosateiden koko Thaimaassa ja mahdollisten äkillisten tulvien mahdollisuus

Kansallinen – Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoitti, että seuraavien 70 tunnin aikana kovien sateiden mahdollisuus on 80–24 %, jotka vaikuttavat Pohjois-, Itä- ja Keski-Thaimaan, mukaan lukien Bangkok, ja suurkaupunkialueet. Jatkuvat sateet voivat aiheuttaa paikoin äkillisiä tulvia.

Syyskuun 18. päivänä Thaimaan ilmatieteen laitos ennusti säätä
seuraavan 24 tunnin ajanjakson, jolloin kohtalainen monsuuniloukku ylittää pohjoisen ja ylemmän koillisen
Thaimaa lähestyy matalapaineella Ylä-Vietnamin rannikolle. Toinen kohtalainen lounaismonsuuni ylittää Andamaanienmeren, pohjoisen, keskiosan, idän, etelän ja Thaimaanlahden. Tämä voi aiheuttaa sadekuuroja joissakin osissa Pohjois-, Koillis-, Keski- ja Itä-Thaimaassa.

Vaurioituneella alueella asuvien asukkaiden tulee olla varovaisia ​​äkillisissä tulvissa, erityisesti vuorenrinteiden jokien rannoilla ja alankoalueilla. Ukkosmyrskyn aikana matkustavien tulee olla valppaina.

Tuulet ja sateet aiheuttavat Andamaanienmeren yläosassa Ranongin maakunnasta ylöspäin 1-2 metriä korkeita aaltoja ja ukkosmyrskyjen aikana yli 2 metriä korkeita aaltoja. Varten
alemmalla Andamaanienmerellä Phang Ngan maakunnasta alaspäin ja Thaimaanlahdella voi olla 1 metrin aaltoja ja ukkosmyrskyn aikana 1-2 metrin aaltoja. Purjehdus ukkosmyrskyjen aikana pienillä aluksilla on kielletty.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.