Yksi henkilö kuoli, yhdeksän ihmistä loukkaantui tila-auton ja kuorma-auton törmäyksen jälkeen Hat Yain lähellä

KUVA: MGR verkossa

Song Khla -

Yksi ihminen kuoli ja yhdeksän ihmistä loukkaantui, kun matkailuauto törmäsi kuorma-autoon lähellä Hat Yaita.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta sunnuntaina (17th) Lop Buri Ramet Roadilla Baan Kok Maossa, Tha Changin osa-alueella.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen tila-auton. Tila-autossa ollut tuntematon nainen julistettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa, kun taas yhdeksän ihmistä oli saanut erilaisia ​​vammoja. Tila-auton kuljettaja, jonka nimeä poliisi ei salannut, ei loukkaantunut.

Silminnäkijöiden mukaan tila-auto oli kuorma-auton edessä ja vaihtoi yhtäkkiä kaistaa.

Tila-auton kuljettaja kertoi kuljettaneensa 10 matkustajaa Song Khlaan, mutta syytti onnettomuudesta aluetta tuntemattomuutta eikä ajotaitojaan tai nopeaa kaistanvaihtoa.

Lehdistöaikaan mennessä onnettomuuteen ei ollut tehty oikeudellisia valituksia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.