Thaimaa ja Laos käyvät keskusteluja yhteistyöstä matkailun edistämiseksi

BANGKOK (NNT) – Thailand and Laos have initiated discussions aimed at enhancing tourism collaboration, as they explore measures to attract more visitors to the region.

Thaimaan Loeissa pidetyssä kokouksessa molempien maiden viranomaiset kokoontuivat keskustelemaan matkailureittien yhteyksistä ja toisen Thaimaan ja Laon välisen ystävyyssillan rakentamisen nopeuttamisesta Pak Chomin alueella.

Thaimaan ja Laon 20. rajaturvallisuuskokouksessa käsiteltiin erilaisia ​​aiheita, mukaan lukien matkailun edistäminen, kulttuurivaihto sekä taloudellinen, sosiaalinen ja turvallisuusyhteistyö.

Osana näitä ponnisteluja Thaimaa hyväksyi äskettäin kiinalaisia ​​turisteja koskevan ilmaisviisumipolitiikan, mikä sai Laosin harkitsemaan Vientianessa sijaitsevan Muenin rajakaupunkinsa kehittämistä vastatakseen Thaimaahan matkustavien kiinalaisten vierailijoiden kasvavaan tulvaan. matkat Laosiin.

The proximity of Muen town to Pak Chom district in Laos positions it as a potential gateway for linking popular attractions in both Loei and Vientiane. Plans are in motion to upgrade the Laos’ temporary checkpoint to a permanent one, allowing for smoother border crossings and improved accessibility.

Loeilla on myös kunnianhimoisia suunnitelmia toisen Thai-Lao-ystävyyden sillan rakentamisesta Pak Chomin alueelle. Tällä infrastruktuurihankkeella odotetaan olevan kauaskantoisia etuja, kuten matkailun, kaupan, investointien ja logistiikan tehokkuuden lisäämistä. Ensimmäinen Thai-Lao-ystävyyden silta Loeissa yhdistää jo Loein Tha Li -alueen Kenethaon kaupunkiin Laosissa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.