Lyhyt sadekausi aiheuttaa tulvia Phuketissa

Phuket -

Jotkut Phuketin alueet kärsivät tulvista lyhyen sateen jälkeen, mikä aiheutti pitkiä tunnin mittaisia ​​liikenneruuhkia päivän aikana.

Rankkasade osui joihinkin osiin Rassadassa ja Kathussa maanantaina (18. syyskuuta) noin puolen tunnin ajan. Jotkut alueet ja tiet olivat tulvivia, kuten Sam Kongin risteyksessä Yaowarad Roadille, Soi Pa Nieangille ja Phra Phuket Kaew Roadille Kathussa.

Liikenneruuhkaa oli monilla teillä tulva-alueilla, mutta tunnin sisällä tulvasta vesi oli jo laskemassa.

Thaimaan ilmatieteen laitos on ennustanut rankkasadetta 33 maakunnassa seuraavan 24 tunnin aikana, ja 70 % Bangkokista kärsii.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.