Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: väitettyjen venäläisten työntekijöiden torjunta jatkuu ja paljon muuta 

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain parhaita paikallisia tarinoita Phuketin maakunnassa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 11 sunnuntaihin 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Phuket Immigration tarkasti yrityksen Phuketissa saatuaan ilmoituksen, että siellä väitettiin työskentelevän laittomasti venäläinen.Viranomaiset tarkastivat ja totesivat, että venäläisellä miehellä on laillinen työlupa.
  2. Phuket Immigration tarkasti Mueang Phuketissa sijaitsevan ajoneuvovuokraamon saatuaan huolestuneiden kansalaisten ilmoituksen, että yritys oli väitetysti kokonaan venäläisten omistuksessa ja työllistää venäläistä henkilökuntaa laittomasti ilman Thaimaan kansalaisia.

Laillisen työluvan saaneita venäläisiä miehiä syytetään talon omistajana olemisesta ja ulkomaalaisten tilapäisestä oleskelusta majoituksessaan ilmoittamatta ulkomaalaisen asemasta maahanmuuttoviranomaisille 24 tunnin sisällä.

3. Phuketissa pidätettiin etsintäkuulutettu kiinalainen, jonka väitettiin luoneen väärennettyjä asiakirjoja lainatakseen rahaa, mistä aiheutui 5.6 miljardin bahtin vahingot.

Epäilty oli saapunut Thaimaahan Phuketin kansainvälisen lentokentän kautta aiemmin tässä kuussa 5. syyskuutath THAILAND PRIVILEGE CARD -kortilla (PE).

4. Algerialainen mies pidätettiin Chalongin poliisiaseman lähellä 193 päivän oleskelun ylittymisestä.

29-vuotias algerialainen mies pidätettiin Chalongin poliisiasemaa vastapäätä olevan lähikaupan edestä.

5. Tuk Tuk -taksinkuljettaja antautui Phuketin poliisille, kun hän osui ja loukkasi Saudi-Arabialaista jalankulkijaa ja poistui onnettomuuspaikalta.

Ulkomaalainen turisti tunnistettiin myöhemmin täysin herra Alotaibi Meshari Midad, 38, Saudi-Arabian kansalainen.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.